torstai 2. elokuuta 2012

Kanjonin kaiku ja vesiputouksen solina

Käveltiin muutama päivä sitten joku yli 6 kilometriä nähäksemme Smolyanin vesiputoukset. Eli hotellilta eräälle kiskalle joka oli "lähellä" putouksia. Meitä oli viisi je meidän olisi pitäny ottaa kaksi taksia päästäksemme perille. Joten päätettiin kävellä matka, tietämättä tarkalleen minne mentii, onko vielä pitkä matka ynnämuuta.
Ei sitten koskaan päästy perille. Kun luultiin että oltiin perillä, pysähdyttiin yhdelle kiskalle ja kysyttiin, että onko vielä pitkä matka, se sano et joku 2,8 kiljometria, vähän vajaa. Oltiin siinä vaiheessa niin poikki, että jouduttiin lähtee takas, ja myös siksi että oltaisiin ajoissa päivällisellä. Tossavähän tunnelmia.


Burgasin reissu peruuntui tänää, yöpaikan puutteesta, joten meidän viimeinen yhteinen reissu oli uusi yritys mennä vesiputouksille! Tällä kertaa se onnistui!
Tässä vähän matkan saldoa!

Follow the river!

Kiivettiin kokoajan yhä korkeammalle ja korkeammalle. Hitsit kun, en saanu mitenkään kuvattua sitä. Tuntui vähän siltä, että matka oli enemmän kuin 3 vajaa kolme kilometriä.

Ilmeisesti kesken jääneiden rakennusten perustuksia, joiden päällä käveltiin hyvin kivikkoisen tien asemasta.


Seuratessa koskea/jokea, matkalta löytyi kauniita paikkoja, ihan veden läheisyydestä.


Epätoivo melkein iski, kun luulin todella, että tää oli se paikka. Eikä mitään, tästä oli vielä pari kilsaa ainaski!


Meidän pikku picnic kööri!

Tästä ei ollut enää pitkä matka, mutta pakko oli muutaman kerran pitää paussia, koska kulkeminen ylämäkeen oli raskasta. Yksi meistä oli lähtenyt matkaan flipflopeissa, mutta silti hän selvisi valittamatta perille! :)


Löydettiin se!!


Vielä tunnelmia putouksen juurelta. Ensimmäistä kertaa elämässäni näin vesiputouksen :)

***

Lopuksi vielä pieni pala suomen kieltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti