sunnuntai 5. elokuuta 2012

Haikea viimeisen päivän otsikko

Sunnuntai aamu ja meidän hotelli, Kiparis Raiku, herää eilisten The biggest party in Europe -bileistä. Mie piirsin puol viiteen asti kuvaa, jossa on meidän koko kööri. Väsyttää, mutta olen tyytyväinen. Kamala mielihyvän tunne siitä, että että ehdin tehdä sen ajallaan. Meidän ihanat italialaiset, Chiara, Giuseppe ja Jonathan lähtivät tänää 5.30 bussilla Banskoon lastenleiriä vetämään. Ne on vielä siis täällä Bulgariassa yhden viikon lisää. Eilen aamulla lähti taas Suvi, joskus aamulla myös kohti Sunny Beachia. Me saatiin itse valita paluu päivät täältä, jos vaikka halusi vielä reissata jonnekin suuntaan, niin Suvi sitten suuntasi biitsille, jonne sen kaveri sitten tulee kanssa muutaman päivän päästä. Ei paha. :)

Miun iki-ihana kämppis Eva, lähtee sitten seuraavaksi. Hiukan haikee fiilis, mutta minuu niin väsyttää eilinen valvominen, ettei se surullinen mielentila pääse puskee väsymyksen yli. Kyllä se kerkiää tulla. Huomenna sitten viimeistää ku lento lähtee, ja kone on irti Bulgarian maaperästä.

Ollaan me ehditty silti tehdä kaikkea, vaikka aika tulee vastaa. Meidän viimeinen bussimatka kuljetti meidät eilen Gelaan, jossa Bulgarialainen kansanmusiikki soi!


"Bulgaria on toinen maa, jossa säkkipilliä, soitetaan soittimena"
Yritin siis sanoa, että se myös Bulgarian kansallissoitin :)



Festivaalin aloittava esitys. Juuri kuvaamani osuuden jälkeen musiikki muuttui vaihdikkaamaksi, mutta ehkä tämä riittää ihan hyvin. Huomatkaa pieni poika soittamassa edessä :)


Sain vähän lähikuvaa. Noi Kansallispuvut on upeita! Harmi ettei tästä näe, mutta soittajan vyötäisillä musketti ja suuren puukko, joka kuuluu kansallispukuun


Eihän kansanmusiikki ole mitään ilman kansantanssia!

Sen jälkeen, mentiin Wonderful Bridgelle, joka on semmonen nähtävyys, joka kannattaa vilkaista jos Bulgariaan menee. Kamerasta loppui muistin tila, joten paljoa en saanut taltioitua, mutta googlettakaa, googlettakaa!


Ylhäältä!


Ja alhaalta! Päästiin myös louhoksen sisään, jossa virtasi puro. Hypeltiin kivillä, ihan niinkuin lapsena

Semmosta. Nyt pakkaamaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti